Supa de pui cu galuste

de Dya Daniela Andrei in Supe, 19 Apr 2013 | 6051 vizualizari

 

Cea mai buna!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de piept de pui dezosat
  • ardei gras rosu si verde (cate o jumatate din fiecare)
  • radacina de pastarnac
  • 3 fire de ceapa verde
  • radacina de telina
  • patrunjel verde
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • o rosie
  • tarhon
  • 2 linguri ulei
  • sare/delikat dupa gust
  • un praf de sare, 2 oua si 100 gr gris pentru galuste
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Pieptul de pui taiat in bucati mici se pune la fiert in 2l de apa. Intre timp, tocam legumele, iar cartofii ii taiem in cuburi mici. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugam legumele si lasam pe foc cam 15 minute.


Punem uleiul, potrivim de gust cu sare, tarhon si adaugam galustele pregatite astfel: amestecam ouale cu grisul si un praf de sare, avand grija sa obtinem o compozitie potrivita ca si consistenta; cu o lingurita turnam cate putin in supa fierbinte, lasand sa fiarba pentru inca 10-15 minute. Presaram patrunjelul proaspat tocat si putem servi.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, in caz contrar se vor sfarama la fiert

2

Compozitia nu trebuie sa fie prea groasa deoarece galustele vor fi prea tari, indiferent de timpul de fierbere

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dya Daniela Andrei 1

24.04.2013, 10:12

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:31

buna supa

Dya Daniela Andrei 1

06.11.2013, 11:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu carne de pasare