Supa de rosii

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2013 | 3628 vizualizari

 

Pentru ca mi-au mai ramas cateva rosii care nu mai aratau asa de bine, m-am gandit ca ar merge o supa.

 

INGREDIENTE

  • 0,500-1 kg rosii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cub concentrat / condimente
  • 1 lingura zahar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Se oparesc rosiile in apa clocotita 1-2 minute. Se descojesc. Se pun in oala, se acopera cu apa, sare, si se fierb 10 minute.

Se scurge apa in care au fiert si se va adauga peste legumele calite. rosiile fierte se paseaza intr-un blender.

Se toaca legumele marunt. Se incinge ulei intr-o oala si se adauga legumele. Se calesc putin, pana se inmoaie.

Se pune o cana cu apa din apa in care au fiert rosiile. si se fierb in continuare inca cateva minute.

Se adauga rosiile pasate si se completeaza cu apa in functie de consistenta pe care o dorim supei. Tot acum se adauga si lingura de zahar, sare piper, condimente si se fierb in continuare.

Se serveste cu patrunjel proaspat.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, puteti sa puneti smantana. E foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste de brinza