Supa de rosii cu cus-cus

de Constelatialeu in Supe, 1 Iul 2013 | 4015 vizualizari

 

Supa asta-i un fel de ''nici imbracata,nici dezbracata,nici calare,nici pe jos,nici pe drum,nici pe langa drum''...aveam 3 oase cu maduva,niste rosii mai moi si o idee sa fac un fel de supa crema sau ce urma sa iasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oase tubulare de porc,cu maduva
  • 7 rosii mai moi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • leusteam uscat
  • cca 60 g cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu cus-cus:

Am pus la fiert oasele cu morcovul,ceapa ,ardeiul si putina sare.Am luat spuma care s-a format ,cand au fost fierte legumele am strecurat zeama iar legumele le-am pus in blender impreuna cu rosiile decojite.Pasta obtinuta am turnat-o in zeama ce am obtinut-o din fierberea oaselor si a legumelor.Am adaugat cus-cus-ul ,am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca 10-15 min.Se serveste calda sau rece,eu astept sa o mananc rece.Deasupra am presarat leustean uscat,din ala aveam la indemana si am zis ''de ce nu'',chiar are gust bun.

 

TIPS-URI

1

e bine sa fierbeti oasele separat,ca sa luati spuma mai bine...eu n-am facut asa,le-am pus impreuna cu legumele..

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

CookieMonster 1

01.07.2013, 21:10

laura_n 1

01.07.2013, 21:52

pffai, asta e o bunatate, imi aminteste de momente frumoase

Sim0na 1

02.07.2013, 12:50

n-am folosit niciodata cus-cus in supe..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu paste