Supa de rosii cu galuste

de divainbucatarie in Supe/Ciorbe, 20 Noi 2010 | 4058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa:
  • 1 Kg de rosii coapte,
  • 4 morcovi medii,
  • 1 ceapa,
  • 1 telina,
  • 1 dovlecel mic,
  • 1 pastarnac,
  • 1 cartof,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura de ulei,
  • sare,
  • piper dupa gust.
  • Pentru galuste gris: 4 linguri de gris,
  • 3 oua,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu galuste:

Pentru inceput decojim rosiile, le fierbem si apoi strecuram sucul pentru a nu avea seminte si eventuale coji ramase in supa.Intr-o oala punem la fiert legumele in 2 l de apa. Dupa ce au fiert in clocot 10-15 minute adaugam sucul lasat de rosii si le fierbem impreuna inca 5 minute.Cat timp se fierbe supa pregatim separat galustele. Batem ouale si apoi incorporam grisul. Intr-o oala punem la fiert apa cu sare. Cand va da in clocot punem cu o lingura sau cu lingurita(in functie de marimea dorita) compozitia in apa. Lasam sa fiarba cam 10 minute. In acest moment turnam un pahar de apa rece si le lasam apoi sa mai fiarba 5 minute – acesta este secretul mamei mele pentru galuste pufoase. Cand se vor ridica la suprafata sunt fierte. Le punem in supa de rosii fara sa mai fierbem. Este o supa simpla, rapida si mai ales gustoasa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

RuxyRux 1

20.11.2010, 10:15

Extraordinara!

divainbucatarie 1

20.11.2010, 12:09

Draga Ina ies perfecte!!! foarte foarte pufoase, nu se imprastie deloc!

MIUTA 1

22.11.2010, 09:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste