Supă de varză acră cu afumătură

de botcrina in Supe, 2 Mar 2012 | 1653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varză acră
  • afumătură
  • puţin cârnaţ (opţional)
  • 4 l apă
  • 300 ml smântână
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură boia
  • sare, piper după gust
  • zeamă de varză (opţional)
   
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de varză acră cu afumătură:

Punem varza în apă pentru a scoate sarea din ea.


Într-o oală punem apa cu carnea şi cârnaţul tăiat rondele, să fiarbă. Când este carnea aproape fiartă stoarcem varza şi o adăugăm în oală.


Fierbem toate ingredientele bine, facem rântaş din ulei, făină şi boia.


Dregem supa cu smântână şi zemă de pe varză, apoi potrivim de sare şi piper.


Poftă bună!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de varză acră cu afumătură" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Sim0na 1

03.03.2012, 20:18

Foarte buna!

Aurelia 07_07 1

03.03.2012, 20:28

Vai nu am mai gatit asa ceva de cind eram in Romania

botcrina 1

04.03.2012, 09:33

multumesc tuturor pt aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de varza imbunatatita