Supa Minestrone

de deliciousflavours in Supe, 3 Oct 2011 | 5383 vizualizari

 

Aceasta reteta am gasit-o intr-o seara pe blogul lui Bogdan, unde de altfel sunt multe retete interesante, am facut doar cateva mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline
  • 500-700 ml supa de pui (in functie de cantitatea pe care doriti sa o faceti)
  • 1 ceapa mica si una verde
  • telina
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel sau zucchini
  • 1 cutie rosii decojite cuburi
  • 1 cutie mazare verde o mana paste (cele mai mici)
  • oregano, busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Minestrone:

Pregatim legumele astfel: curatam ceapa si o tocam marunt, taiem cateva felii de telina si le taiem cubulete mici, la fel procedam si cu morcovii. Punem intr-o oala mai maricica putin ulei de masline si punem ceapa la calit. Adaugam legumele taiate anterior si le calim si pe acestea vreo 4-5 minute, amestecand din cand in cand.

Dupa acest timp turnam supa de pui (eu am facut-o din oase, dar se poate face si din cuburi) si lasam sa fiarba la foc mediu. Intre timp spalam bine dovlecelul si-l taiem cubulete. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam dovlecelul taiat, mazarea (daca este nefiarta, se adauga la inceput cu celelalte legume) si cutia de rosii. Lasam la fiert pana toate legumele devin moi, iar separat fierbem in putina apa cu sare o mana de paste.

Cand supa este gata, adaugam pastele si condimentam cu sare, piper, oregano si busuioc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Minestrone" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii