Supă picantă cu fasole și cârnați

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 7 Dec 2015 | 873 vizualizari

 

O supa simpla si gustoasa....am folosit fasole boabe noua, curatata si apoi congelata.

 

INGREDIENTE

  • 2 cârnați afumați
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 500 g sos de roșii de casă - reteta aici (sau roșii decojite)
  • 1 bol mediu de fasole boabe (curatata si apoi congelata)
  • boia de ardei
  • cimbru, dafin
  • patrunjel tocat
  • sare și piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă picantă cu fasole și cârnați:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.


Rumeniti cârnatii intr-o tigaie, fără grăsime.


Scoateți carnatii si taiati-i rondele. Se pun din nou la prajit cu ceapa si usturoiul.


Dacă utilizați fasole uscata, puneti-o o seara inainte la-nmuiat.


Schimbati apa si gatiti-o a doua zi timp de de 30 de minute.


Cand ceapa si usturoiul sunt rumenite adaugam fasolea congelata (sau fiarta).


Gatiti 5 minute, se toarnă sosul de rosii de casa- reteta aici, se amestecă. Se adaugă apoi 1,5 l de apa clocotita, cimbrul si foaia de dafin.


Condimentam : sare, piper, boia de ardei.


Fierbeti la foc mic timp de 40 minute.


Puneti deasupra patrunjel tocat si serviti-o calda .


O puteti servi cu o mamaliga cremoasa - reteta aici.


Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

Dacă utilizați fasole uscata, puneti-o o seara inainte la-nmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă picantă cu fasole și cârnați" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

07.12.2015, 14:13

Bună

miki_a 1

07.12.2015, 14:36

Foarte buna supa pe vremea asta, mai ales picanta!

reisnaor_2006 1

12.12.2015, 16:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura