Supa rece de castravete cu avocado

de Toamna07 in Supe, 8 Iun 2012 | 1885 vizualizari

 

O supa rece energizanta din meniul spaniol de vara .

 

INGREDIENTE

  • 3 castraveti mari reci ( 900 g)
  • zeama de la o lamaie sau dupa gust
  • 2 avocado coapte
  • 4 linguri iaurt grecesc(10% grasime)
  • putin sos tabasco (pasta de ardei iute)
  • 1 ceapa mica rosie tocata fin
  • 1 rosie fara seminte si tocata marunt
  • ulei de masline
  • 3-4 frunze de busuioc taiate fasii fine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rece de castravete cu avocado:

Curata castravetii de coaja, taie-i in sferturi pe lungime si scoate semintele .Pastreaza un sfert de castravete pentru ornat iar restul taie-l in bucati mari si pune-l in robot sau blender cu jumatate din zeama de lamaie . Paseaza pana obtii un piure .


Taie avocado in doua ,scoate samburii si curata-i .Pastreaza o jumatate pentru ornat iar restul le punem in blender peste piureul de castravete, impreuna cu iaurtul ,sosul tabasco si uleiul de masline ( 2 linguri).mixeaza pana devine compozitia cremoasa . Condimenteaza cu sare si piper si mai pune zeama de lamaie ( daca mai vrei).


Tine piureul la rece pana la servire !


Taie cubulete mici jumatatea de avocado,bucata de castravete,ceapa rosie ,rosia si pune-le intr-un bol . Stropeste cu ulei de masline si presara busuioc . Gusta supa rece si potriveste de condimente. Daca este prea groasa adauga putina apa rece . Toarna supa in castroane reci si decoreaza cu mixul de legume maruntite si ulei de masline .


Serviti cu paine neagra cu seminte !



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece de castravete cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Toamna07 1

13.06.2012, 16:43

Angelina_Elena 1

23.08.2012, 21:50

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tarator