Supa Toscana de naut

de Brindusa in Supe, 13 Feb 2011 | 3391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g naut, fiert
  • 1 l supa clara de pui (poate fi de legume, de vita, sau chiar apa)
  • 1 conserva mica (400 g) de rosii taiate
  • 2 cepe, tocate
  • 1 fir mic de praz, tocat
  • 6 catei de usturoi, tocati
  • 1/4 lingurita rozmarin praf
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru, rasnit
  • 2 linguri ulei de masline

Pentru servit

  • otet balsamic
  • parmezan, ras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Toscana de naut:

Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa, prazul si usturoiul (3-4 minute)


Pune supa (a mea a fost direct din congelator, asa ca am asteptat sa se dezghete), rosiile, nautul si toate condimentele.


Fierbe la foc mic pana ce toate legumele sunt fierte (20 minute)


Scoate 6 linguri de naut din supa


Pune restul de supa in blender si mixeaza pana devine o crema.


Fierbe la foc mic 5 minute


Pentru a servi, pune in farfurie 1 lingura de naut, 2 polonice de crema si 1/4 de lingura de otet. Deasupra pune parmezan ras

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toscana de naut" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

divainbucatarie 1

14.02.2011, 09:48

in loc de cuvinte:

MotanLaOale 1

14.02.2011, 10:38

LUK 1

14.02.2011, 21:01

interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa din "Vegeta"de casa