Supa-crema de leurda

de Anamaria7 in Supe, 31 Mar 2012 | 3455 vizualizari

 

In viata mea nu am mancat ceva mai bun! Oricat de exagerata ar parea afirmatia aceasta despre o simpla supa-crema. Am gustat pentru prima data in Viena si, sincer, nu ma puteam abtine din exclamat si admirat gustul incredibil! Am cautat o reteta, am modificat putin din ea si am testat-o azi. A iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 maini bune de leurda proaspata
  • 2 cepe verzi
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 100 ml lapte
  • 100 ml iaurt gras
  • 1l supa
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de leurda:

Calim ceapa in uleiul de masline pana se inmoaie, apoi adaugam leurda curatata de codite si o inabusim. Cand s-a muiat si ea, punem supa calda, condimentam cu sare si lasam la foc mic cca 20min.


Dupa ce luam de pe foc, trecem totul prin blender. Adaugam amestecul de lapte si iaurt si potrivim gustul cu sare, daca mai trebuie.

 

TIPS-URI

1

Putem servi cu crutoane sau, am vazut undeva, cu telemea de capra, cubulete. Eu am preferat-o simpla, ca sa simt gustul puternic :)

2

Laptele si iaurtul se pot inlocui cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

01.04.2012, 19:34

N-am facut niciodata! Buna idee

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:48

buna buna buna

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:50

Leurda e preferata mea din sezonul primaverii.
Infuzie de vitamine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de dovlecel