Supa-crema de leurda

de Anamaria7 in Supe, 31 Mar 2012 | 3642 vizualizari

 

In viata mea nu am mancat ceva mai bun! Oricat de exagerata ar parea afirmatia aceasta despre o simpla supa-crema. Am gustat pentru prima data in Viena si, sincer, nu ma puteam abtine din exclamat si admirat gustul incredibil! Am cautat o reteta, am modificat putin din ea si am testat-o azi. A iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 maini bune de leurda proaspata
  • 2 cepe verzi
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 100 ml lapte
  • 100 ml iaurt gras
  • 1l supa
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de leurda:

Calim ceapa in uleiul de masline pana se inmoaie, apoi adaugam leurda curatata de codite si o inabusim. Cand s-a muiat si ea, punem supa calda, condimentam cu sare si lasam la foc mic cca 20min.


Dupa ce luam de pe foc, trecem totul prin blender. Adaugam amestecul de lapte si iaurt si potrivim gustul cu sare, daca mai trebuie.

 

TIPS-URI

1

Putem servi cu crutoane sau, am vazut undeva, cu telemea de capra, cubulete. Eu am preferat-o simpla, ca sa simt gustul puternic :)

2

Laptele si iaurtul se pot inlocui cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

01.04.2012, 19:34

N-am facut niciodata! Buna idee

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:48

buna buna buna

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:50

Leurda e preferata mea din sezonul primaverii.
Infuzie de vitamine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida cu iaurt