Supa-crema de naut cu afumatura

de lilik in Supe, 4 Oct 2012 | 3937 vizualizari

 

Va recomand cu drag aceasta supica cremoasa,atat de simpla si totodata atat de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr naut uscat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija de telina
  • coaste afumate de porc(dupa placul fiecaruia)
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • crutoane de paine integrala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de naut cu afumatura:

Punem de seara nautul la inmoi intr-un vas incapator cu apa.

A doua zi il clatim in mai multe ape si il mai lasam in apa pana avem totul pregatit.

Curatam ceapa,morcovii si telina si le tocam marunt,apoi le punem cu 3-4 linguri de ulei de masline la innabusit.

Cand s-au inmuiat punem nautul,lasam putin,apoi punem apa cat sa acopere de o palma.

Cand incepe sa clocoteasca punem afumatura ,spalata bine inainte,apoi lasam sa fiarba la foc mic pana nautul este fiert.

Cand este gata potrivim de sare si piper,apoi scoatem coastele din oala si cu blenderul de mana facem crema de naut.

O servim calda cu putin ulei de masline crud si crutoane de paine integrala(si bineanteles cu afumatura).

TIPS-URI

1

puteti opta si pentru varianta de post fara afumatura ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de naut