Supa de naut

de Ksenya in Supe, 3 Aug 2016 | 840 vizualizari

 

Reteta de fata este ideala atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care vor sa tina post. E consistenta si foarte buna. Va indemn s-o incercati!

 

INGREDIENTE

  • o cana naut pusa la inmuiat de cu seara
  • 2 teline potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 6 rosii sau rosii la conserva
  • 5 catei usturoi
  • sare dupa gust
  • 3 litri apa
  • un manunchi bun de tije frunze svecla rosie
  • cateva tijede telina
  • optional
  • telemea de oiae
  • ulei de masline
  • Se orneaza dupa preferinte cu patrunjel sau busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de naut:

Tocam toate legumele si le punem intr-o oala,la fel si tijele,adaugam nautul clatit sub jet de apa si scurs,zdrobim usturoiul.Adaugam apa. Cand incepe sa clocoteasca miscoram flacara ,acoperim si lasam la fiert circa o ora si jumatate.Supa este gata.


Se poate servi ca atare cine tine post si nu pune ulei,adaugand doar verdeata tocata sau poate adauga ulei de masline.


Pentru zilele care nu e post se poate rade telemea de oaie si ulei ,sau cu iaurt.


Sepoate servi atat calda cat si rece.

 

TIPS-URI

1

Pentru a ramane legumele intregi ,preferabil sa fierbeti la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

04.08.2016, 18:29

Cred ca e tare buna precum si arata!

RuxyRux 1

04.08.2016, 20:42

E fix pe gustul meu...arata tare bine!

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:40

Foarte buna! Mai ales vara pe caldura, servita rece! Eu pun obligatoriu la mancarurile cu naut sau oregano, sau putin cimbru!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Leblebi (supa nord-africana de naut)