Tabla de sah

de epurasha2bb in Porc, 28 Iul 2010 | 2146 vizualizari

 

cartofi cu carne

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 cartofi potriviti
  • 200 g carne de porc/vita(muschi)
  • 50 g de unt
  • patrunjel
  • sare 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabla de sah:

Cartofii curatati de coaja si spalati se fierb putin in apa cu sare daca sunt prea mari.


Se taie cuburi potrivite din cartof si din carne de porc.Se aseaza alternativ cuburile ca o tabla de sah si se invelesc cu folie de aluminiu, se stropesc cu putin unt si sare si se dau la cuptor invelite bine, cand sunt aproape gata se desface folia sa se rumeneasca putin.Se sevesc caldute cu frunze de patrunjel alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tabla de sah" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Julie 1

28.07.2010, 22:35

Eu tot 5 am reusit sa pun! delicioasa tabla de sah!

epurasha2bb 1

29.07.2010, 13:45

julie

diana_k 1

01.08.2010, 12:39

ce frumos arata 5 furculite...lamuriti-ma si pe mine unde vedeti cate furculite a primit?? eu dau cate 5 de fiecare data dar nu-mi dau seama daca le-a luat s-au nu pt ca nu se schimba nimic..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc