Tagliatelle cu ciuperci

de - Andreea - in Paste, 7 Oct 2013 | 4875 vizualizari

 

Imi plac mult pastele...sub orice forma si combinatie !!! ( aproximativ :D )
Va propun o portie de paste tip tagliatelle cu un sos de ciuperci !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip tagliatelle
  • 200 gr ciuperci
  • 20 gr pancetta ( sau kaizer)
  • 3 linguri suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Ciupercile le spalam si le tocam marunt.Le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei si lasam sa evapore toata apa .

Feliem pancetta si o calim impreuna cu ciupercile.

Adaugam sucul de rosii ,potrivim de sare si piper si lasam sa scada pana ce sosul se ingroasa.Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn.

Separat punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Se fierb circa 8 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj).

Cand sunt fierte le scurgem de apa si le adaugam la sos.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Daca sucul de rosi este acrisor adaugati putin zahar la sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci