Tagliatelle cu ciuperci

de Andreea Caroline in Paste, 7 Oct 2013 | 2445 vizualizari

 

Imi plac mult pastele...sub orice forma si combinatie !!! ( aproximativ :D )
Va propun o portie de paste tip tagliatelle cu un sos de ciuperci !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip tagliatelle
  • 200 gr ciuperci
  • 20 gr pancetta ( sau kaizer)
  • 3 linguri suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci:

Ciupercile le spalam si le tocam marunt.Le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei si lasam sa evapore toata apa .


Feliem pancetta si o calim impreuna cu ciupercile.


Adaugam sucul de rosii ,potrivim de sare si piper si lasam sa scada pana ce sosul se ingroasa.Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn.


Separat punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si adaugam pastele.Se fierb circa 8 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj).


Cand sunt fierte le scurgem de apa si le adaugam la sos.


Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Daca sucul de rosi este acrisor adaugati putin zahar la sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Reteta-Video 1

08.10.2013, 12:31

Bune, bune, ca sa nu zic bune rau!

Andreea Caroline 1

08.10.2013, 13:32

Multumesc

bianca92 1

08.10.2013, 14:13

cand vad asa retete incep sa imi placa tot mai mult ciupercile!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi