Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne

de mihaelar63 in Paste, 30 Dec 2014 | 3306 vizualizari

 

Macar o data pe luna avem voie sa preparam si paste . Nu-i asa ?

 

INGREDIENTE

Pt . bilute de carne :

  • 500 gr carne tocata vitel,
  • 1 ou ,
  • 1 lingurita pasta ardei ,
  • 2 catei usturoi tocati,
  • sare ,piper ,
  • cimbru uscat pudra ,
  • ghimbir pudra.
  • 500 gr tagliatelle cu ou si cu spanac
  • 500 gr mini- dovlecei
  • 100 gr ulei
  • 100 gr parmezan
  • 1 pahar bulion
  • 1 pahar apa
  • piper
  • sare
  • 2 rosii
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne:

  1. Se amesteca compozitia pentru blutele de carne . Se formeaza mici bilute care se prajesc in ulei .
  2. Intr-un wok incapator se pun tagliatellele , dovleceii spalati si curatati .
  3. Deasupra se toarna sucul de rosii, apa  , se aseaza felii de rosii . Se sareaza si se pipareaza .
  4. Se fierb 10 minute sub capac .
  5. Spre sfarsitul fierberii se aduga parmezanul .
  6. Se serveste cu busuioc verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:38

Buuune!

simona72 1

31.12.2014, 11:56

Eu as manca zilnic paste...sunt super si ale tale!

mihaelar63 1

05.01.2015, 12:11

Daca au dovlecei , Bya serveste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecei, ciuperci si carne tocata de tap