Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne

de mihaelar63 in Paste, 30 Dec 2014 | 935 vizualizari

 

Macar o data pe luna avem voie sa preparam si paste . Nu-i asa ?

 

INGREDIENTE

Pt . bilute de carne :

  • 500 gr carne tocata vitel,
  • 1 ou ,
  • 1 lingurita pasta ardei ,
  • 2 catei usturoi tocati,
  • sare ,piper ,
  • cimbru uscat pudra ,
  • ghimbir pudra.
  • 500 gr tagliatelle cu ou si cu spanac
  • 500 gr mini- dovlecei
  • 100 gr ulei
  • 100 gr parmezan
  • 1 pahar bulion
  • 1 pahar apa
  • piper
  • sare
  • 2 rosii
  • busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne:


  1. Se amesteca compozitia pentru blutele de carne . Se formeaza mici bilute care se prajesc in ulei .

  2. Intr-un wok incapator se pun tagliatellele , dovleceii spalati si curatati .

  3. Deasupra se toarna sucul de rosii, apa , se aseaza felii de rosii . Se sareaza si se pipareaza .

  4. Se fierb 10 minute sub capac .

  5. Spre sfarsitul fierberii se aduga parmezanul .

  6. Se serveste cu busuioc verde .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si bilute de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:38

Buuune!

simona72 1

31.12.2014, 11:56

Eu as manca zilnic paste...sunt super si ale tale!

mihaelar63 1

05.01.2015, 12:11

Daca au dovlecei , Bya serveste

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu dovlecei, ciuperci si carne tocata de tap