Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

de mirela0911 in Paste, 24 Feb 2019 | 2078 vizualizari

 

Poate fi un pranz sau o cina gustoasa si satioasa, pofta sa fie! 
Se prepara repede si la fel de repede dispare din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle
  • 3 lg ulei de masline
  • 1 ceapa alba
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lg de parmezan ras
  • sare, piper dupa gust
  • 1/2 lgt nucsoara
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa.


Ceapa se taie marunt. Se pune uleiul intr-o cratita si cand se incinge, se pune ceapa la calit.


Sunculita se taie in cubulete si se pune apoi peste ceapa. Se lasa sa se caleasca impreuna pana incepe sa prinda putina culoare. Se toarna smantana si se amesteca. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust apoi se adauga pastele scurse de apa. Se omogenizeaza totul si se adauga parmezanul. Daca mai este nevoie, se mai condimenteaza. Se amesteca bine si se mai lasa 2-3 minute pe foc


Se servesc imediat cu fulgi de chilli presarati deasupra.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu cascaval presarat deasupra sau parmezan.

2

Se poate inlocui sunculita taraneasca cu kaizer sau orice altceva preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ancutsa 1

03.03.2019, 17:28

Arata tare bine!

dantes 1

05.03.2019, 10:43

Bune!

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:17

Perfecte asezonate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste sarate la cuptor