Taglierini bolognese cu ciuperci

de RuxyRux in Paste, 6 Apr 2016 | 1183 vizualizari

 

Paste deosebit de gustoase... va invit cu drag la masa!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. paste taglierini cu ou( Barilla)
  • o cana plina de supa de legume
  • 1 cana de pasta de rosii( pasatta Cirio)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/4 telina
  • 2 catei de usturoi
  • un sfert de pahar de vin demidulce
  • sare
  • piper (si putin rosu)
  • oregano
  • busuioc
  • 5 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taglierini bolognese cu ciuperci:

Se toaca ceapa,ciupercile, morcovul si telina se dau pe razatoare ( daca doriti puteti face asta si cu ceapa).


Se incinge uleiul in tigaia adanca, se pune ceapa, morcovul si telina, se soteaza 4- 5 minute, (eu adaug si doua trei linguri de apa), amestecand cand si cand, apoi se pun usturoiul si ciupercile si se mai tine tigaia pe foc patru-cinci minute ( puteti acoperi cu un capac). Se adauga vinul, apoi supa de legume, pasta de rosii, oregano, busuioc, sare si piper dupa gust. Se lasa la foc mic, in jur de zece minute.


Intre timp se fierb pastele 5 minute, apoi se scurg si se combina cu sosul.


Aduceti parmezanul la masa si puneti-l peste paste din belsug...sunt o bunatate!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taglierini bolognese cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Camelya 1

07.04.2016, 18:17

Foarte delicioase!

Catalina L 1

09.04.2016, 10:15

RuxyRux 1

13.04.2016, 23:59

Au fost delicioase! Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu file de merluciu