Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli

de rodicamaria in Paste, 3 Mar 2013 | 1605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buchete brocoli
  • 2-3 linguri crema de branza
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 75 g taitei chinezesti
  • sare
  • piper
  • telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli:

Brocoli se fierbe in apa cu sare. Se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune in robot si se marunteste (cateva pulsatii). Apa nu se arunca, se lasa deoparte.


Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoara si se clatesc cu apa rece.


Catelul de usturoi se curata, se marunteste ca si pt.mujdei si se caleste putin in ulei. Peste el se adauga brocoli maruntit impreuna cu 5 linguri din zeama in care a fiert si se caleste in continuare 2-3 minute si se potriveste gustul de sare si piper.


Se lasa la racit ,se adauga apoi crema de branza si taiteii si se amesteca totul.


Am servit si cu telemea rasa deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

laura_n 1

03.03.2013, 15:04

ce buni tre sa fie

Zamfira 1

03.03.2013, 18:18

MotanLaOale 1

03.03.2013, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nouilles cu pui si sos de soia