Tarta ''3 stele''

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 1406 vizualizari

 

mie imi place sa mananc crocant in general asa ca gatesc mult la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 300 g carne tocata de porc
  • 10 masline negre
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • pt.aluat:350 g faina,200 g unt si 1 galbenus 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta ''3 stele'':

Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate.

Tocam cubulete ardeii colorati, maslinele si dam pe razatoare cascavalul.

Tocam ceapa si graunti d eusturoi si calim impreuna cu carnea tocata cu un praf de sare si piper.

Asezam amestecul de carne tocata calita cu ceapa si usturoi peste aluat apoi ardeiul , maslinele si ultima data cascavalul ras.

din aluat pastram o bucatica si decupam 3 stelute , le presaram cu susan.

Dam la cuptor sa se rumeneasca.

 

RETETA IN IMAGINI

Tarta ''3 stele''-0
Tarta ''3 stele''-1
Tarta ''3 stele''-2
Tarta ''3 stele''-3
Tarta ''3 stele''-4
Tarta ''3 stele''-5
Tarta ''3 stele''-6
Tarta ''3 stele''-7

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:12

si eu sunt fann cuptor, nadina, da la soba e mult mai gustoasa decat pe aragaz...arata tare bine

epurasha2bb

epurasha2bb 1

28.05.2010, 12:57

multumesc mult fetelor!

Adinacarla

Adinacarla 1

28.05.2010, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!