Tarta ''3 stele''

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 1574 vizualizari

 

mie imi place sa mananc crocant in general asa ca gatesc mult la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 300 g carne tocata de porc
  • 10 masline negre
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • pt.aluat:350 g faina,200 g unt si 1 galbenus 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta ''3 stele'':

Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate.


Tocam cubulete ardeii colorati, maslinele si dam pe razatoare cascavalul.


Tocam ceapa si graunti d eusturoi si calim impreuna cu carnea tocata cu un praf de sare si piper.


Asezam amestecul de carne tocata calita cu ceapa si usturoi peste aluat apoi ardeiul , maslinele si ultima data cascavalul ras.


din aluat pastram o bucatica si decupam 3 stelute , le presaram cu susan.


Dam la cuptor sa se rumeneasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta ''3 stele''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:12

si eu sunt fann cuptor, nadina, da la soba e mult mai gustoasa decat pe aragaz...arata tare bine

epurasha2bb 1

28.05.2010, 12:57

multumesc mult fetelor!

Adinacarla 1

28.05.2010, 13:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulz cu ou si smantana