Tarta ''3 stele''

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 3757 vizualizari

 

mie imi place sa mananc crocant in general asa ca gatesc mult la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei galben
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 300 g carne tocata de porc
  • 10 masline negre
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • pt.aluat:350 g faina,200 g unt si 1 galbenus 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta ''3 stele'':

Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate.

Tocam cubulete ardeii colorati, maslinele si dam pe razatoare cascavalul.

Tocam ceapa si graunti d eusturoi si calim impreuna cu carnea tocata cu un praf de sare si piper.

Asezam amestecul de carne tocata calita cu ceapa si usturoi peste aluat apoi ardeiul , maslinele si ultima data cascavalul ras.

din aluat pastram o bucatica si decupam 3 stelute , le presaram cu susan.

Dam la cuptor sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta ''3 stele''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:12

si eu sunt fann cuptor, nadina, da la soba e mult mai gustoasa decat pe aragaz...arata tare bine

epurasha2bb 1

28.05.2010, 12:57

multumesc mult fetelor!

Adinacarla 1

28.05.2010, 13:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele