Tarta cioco-vanilie si capsuni

de getix in Prajituri, 4 Oct 2014 | 833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 220 g biscuiti
  • 200 g unt
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri zahar (nu au fost dulci biscuitii)
  • Creme
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 500 ml lapte
  • 2-3 linguri zahar
  • 1 plic Pudding de vanilie Dr.Oetker
  • 250 ml frisca lichida
  • 2 pliculete zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cioco-vanilie si capsuni:

Maruntim biscuiti la robot.


Untul il topim impreuna cu zaharul, apoi il punem peste biscuiti si amestecam bine pana incorporam toti biscuiti.


Daca consideram ca nu se leaga mai adaugam 1-2 linguri de lapte.


Tapetam cu hartie de copt o forma de tort cu fundul detasabil, apoi intindem uniform compozitia in tava si o dam la rece.


Intr-un vas cu fundul dublu, topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca lichida, apoi lasam la rece cca.2-3 ore.


Dupa acest timp, mixam bine pana obtinem o crema ferma.


Budinca de vanilie se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Lasam la racit. Intre timp mixam frisca (250 ml) apoi incorporam trei sferturi din ea in budinca de vanilie.


Asamblare : Peste blatul de biscuiti turnam crema de ciocolata, punem capsuni, apoi budinca de vanilie.


Decoram cu frisca ramasa, capsuni si menta.


Introducem tarta la rece pana la servire. Este minunata !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cioco-vanilie si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

getix 1

05.10.2014, 10:48

Cleme, Rux, e chiar buna, a disparut repede de pe platou
Andreea, Anett,Motan,Adel, Buni,Aurelia, Daniela,va

Rocsi 1

05.10.2014, 12:20

Delicioasa!

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 09:58

bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure, caise si crumble