Tarta cu branza de vaci

de MIUTA in Prajituri, 13 Feb 2011 | 6748 vizualizari

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 400 g faina
  • 250 g unt sau margarina
  • 150 g zahar(eu am pus zahar pudra)
  • 1 ou
  • 1 pl.praf de copt
  • 2 linguri cacao

CREMA

  • 700g branza de vaci dulce
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 200 g unt topit si racit
  • 10 linguri zahar pudra
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri gris
  • coaja rasa de lamaie
  • 1/2 pl.praf de copt
  • esenta de vanilie o lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza de vaci:

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele,se framanta si la sfarsit se impart in doua parti.Aluatul se introduce in congelator 20 min.Intre timp ne ocupam de crema.


Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga smantana si branza de vaci amestecata cu untul care a fost topit si racit.Se pun cele 3 linguri de faina si 2 de gris.Se pune o lingura coaja de lamaie,1/2 pl.praf de copt si esenta de vanilie.Se amesteca usor toate ingredientele.Am uns o tava de tort cu pereti detasabili si am presarat faina.Am luat una din bucatile de aluat si am intins-o pe fundul tavii.Am pus crema peste foaia intinsa.Peste crema am ras pe razatoarea mare cealalta jumatate de aluat.Am dat la cuptor la foc potrivit spre mic cca.o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

15.02.2011, 17:54

Multumesc Ruxy

mena29 1

19.02.2011, 22:02

E grozava prajitura asta

adry88 1

04.07.2011, 15:40

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu pere