Tarta cu branza si cafea

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 8 Mar 2010 | 1821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lamaie
  • 100 g ciocolata
  • 4 oua
  • 175 g unt
  • 200 g zahar
  • 750 branza de vaci
  • 1 lingura de gris
  • 1,1/2 plic praf de budinca de vanilie
  • 4 linguri cacao
  • 2 linguri cafea
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si cafea:

Se spala lamaia cu apa fierbinte,se sterge,se rade coaja si se stoarce sucul.Se incinge cuptorul.Se separa ouale.Se bate untul cu zaharul;se adauga galbenusurile,sucul si coaja de lamaie.Se inglobeaza branza,grisul,praful de budinca.Se adauga albusurile batute spuma si se omogenizeaza.Se separa 1/3 din cantitatea de compozitie si se inglobeaza ciocolata topita,cacaoa si cafeaua.Se pun deoparte 4 linguri din compozitia cu ciocolata si restul se toarna intr-o tava cu diametrul de 26 cm,unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.Peste compozitia de ciocolata se pune compozitia alba de branza si apoi cu cele 4 linguri de compozitie neagra se marmoreaza.Se baga prajitura in cuptorul preincalzit si se tine 10-15 min si apoi se mai reduce focul si se mai lasa aprox 40 min la foc mediu(nu va speriati daca e putin moale compozitia pt ca atunci cand se raceste se intareste)!


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

09.03.2010, 11:20

Daca are ciocolata,sigur e bun.

Rocsi 1

09.03.2010, 12:04

super

adry88 1

07.07.2011, 11:52

cred k e buna rau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza de vaci si stafide