Tarta cu branza si struguri

de Lau in Dulciuri, 26 Oct 2016 | 544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 1 varf cutit sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou
  • Crema
  • 400 g branza de vaci
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • struguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si struguri:

Aluat-faina se amesteca cu zaharul,sare,adaugam oul batut,untul taiat cubulete si framantam un aluat omogen,Dam la rece 30 min ,


Intre timp pregatim umplutura.mixam oaule cu zaharul si zaharul vanilat,adaugam praful de budinca,coaja de lamaie,branza si amestecam bine,dam la rece cateva minute.


Aluatul intidem intr-o foaie,asezam in tava (tapetata cu hartie de copt) si pe pereti acesteia,


Adaugam umplutura de branza,boabe de struguri si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana ce se rumeneste frumos pe margine,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Mutulica 1

27.10.2016, 07:35

eu credeam ca focaccia si tarta sunt acelasi lucru.

Lau 1

27.10.2016, 12:06

Catalina L 1

29.10.2016, 21:56

buna combinatia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu jeleu de căpşuni şi coacăze roşii