Tarta cu carne tocata

de cristeena20 in Pizza, 28 Mar 2015 | 2742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • o lta zahar, putina sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa calduta
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata (dupa preferinta)
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei gras
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 chilli
  • 1/2 pahar vin alb
  • dafin, cimbru proaspat, oregano, sare, piper, boia dulce
  • ulei de masline
  • 1 lingura pasta de tomate; o lta pasta de gogosar
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne tocata:

Pregatim aluatul de pizza:


Amestecam drojdia cu zaharul si cu putina faina si turnam putina apa calda. Lasam sa dospeasca putin si apoi adaugam la faina si mai adaugam si uleiul amestecat cu apa ramasa si in care am dizolvat sarea. Framantam un aluat elastic si il lasam sa creasca putin.


Intr-o forma de tarta cu hartie de copt punem aluatul intins cu un sucitor si punem carnea tocata racita deasupra. Adunam putin la capete si presaram cu cascaval deasupra. Dam la cuptorul incins aprox 35-40 minute, pana e rumenita frumos deasupra si aluatul e copt.


Umplutura:


Tocam ceapa fin si o punem la calit cu ulei de masline. adaugam si usturoiul si adaugam apoi morcovul razuit fin si ardeiul tocate marunt. Apoi adaugam carnea si ciupercile. Prajim bine si adaugam sare, piper, boia dulce, cimbru, dafin, oregano si turnam vin alb. Lasam sa scada bine vinul si apoi adaugam pasta de tomate si de ardei. Mai lasam 2-3 minute si dam deoparte sa se raceasca.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

botcrina 1

29.03.2015, 09:56

ralu_ca 1

29.03.2015, 16:00

noiinbucatarie 1

20.04.2016, 15:05

ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si legume