Tarta cu piersici

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2010 | 2262 vizualizari

 

de fapt asta e reteta de placinta cu mere a mamei mele numai ca eu am inlocuit merele cu piersici si a iesit extraordinara

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de lapte
  • 2 oua
  • 1 lingurita de amoniac stins cu otet sau lamaie
  • 1 praf de sare
  • esente
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • piersici
  • 3-4 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se face un aluat din ingredientele de mai sus.


Se curata piersicile si se taie feliute, se pun intr-un vas pe foc cu zaharul si coaja de lamaie si se lasa cateva minute.


Impartim aluatul in 2 si intindem o foaie de 3-4 mm pe masa unsa cu ulei, apoi o punem in tava. Deasupra punem piersicile si acoperim cu alta foaie. Dam la cuptorul preincalzit la 180° pana incepe sa se rumeneasca.


Cand e gata o scoatem din cuptor si presaram zahar pudra. Se poate servi cu crema de vanilie...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lilik 1

13.09.2010, 23:56

serviti-va dragelor k dak se termina mai fac...si multumesc

nadina73 1

14.09.2010, 12:52

super buna trebuie sa fie

lilik 1

14.09.2010, 13:05

e prima data knd fac cu piersici si nu ma asteptam sa fie chiar asa buna....multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni