Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 2297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat tarta
  • 1 kg spanac proaspat
  • 250-300 g branza feta (sau orice alta branza)
  • 6 bilute de mozzarella
  • 2 linguri cu smantana
  • lapte
  • 2 oua
  • ulei
  • faina
  • oregano
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella:

Spalam spanacul.si apoi il oparim  in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi il pasam .Adaugam branza ,smantana, un ou  si mixam.Obtinem o pasta pe care o condimentam cu sare(daca branza este prea sarata atunci nu mai este nevoie),piper macinat si oregano.

Ungem o forma de tarta cu ulei si tapetam cu faina.Asezam o foaie de aluat in forma astfel incat sa imbracam cu aceasta si peretii formei.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in foaia de aluat .si apoi rasturnam pasta de mai sus.Incorporam din loc in loc bilute de mozzarella pe care le-am taiat in doua.Acoperim cu cealalta foaie de aluat.Batem un ou cu lapte(o lingura) si turnam peste aluat.Dam la cuptor..Lasam sa se rumeneasca.

Va astept la masa!Sper sa va placa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-0
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-1
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-2
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-3
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-4
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-5
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-6
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella-7

COMENTARII (43)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 19:32

teeeeeeeeeeeeeeo,ce faci,imi era dor de tine......puuuuuuuuuuup!

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 19:33

pup si multumesc Miuta!

mihaelar63

mihaelar63 1

15.06.2012, 18:13

Foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!