Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 2422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat tarta
  • 1 kg spanac proaspat
  • 250-300 g branza feta (sau orice alta branza)
  • 6 bilute de mozzarella
  • 2 linguri cu smantana
  • lapte
  • 2 oua
  • ulei
  • faina
  • oregano
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella:

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi il pasam .Adaugam branza ,smantana, un ou si mixam.Obtinem o pasta pe care o condimentam cu sare(daca branza este prea sarata atunci nu mai este nevoie),piper macinat si oregano.



Ungem o forma de tarta cu ulei si tapetam cu faina.Asezam o foaie de aluat in forma astfel incat sa imbracam cu aceasta si peretii formei.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in foaia de aluat .si apoi rasturnam pasta de mai sus.Incorporam din loc in loc bilute de mozzarella pe care le-am taiat in doua.Acoperim cu cealalta foaie de aluat.Batem un ou cu lapte(o lingura) si turnam peste aluat.Dam la cuptor..Lasam sa se rumeneasca.



Va astept la masa!Sper sa va placa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 19:32

teeeeeeeeeeeeeeo,ce faci,imi era dor de tine......puuuuuuuuuuup!

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 19:33

pup si multumesc Miuta!

mihaelar63 1

15.06.2012, 18:13

Foarte gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi