Tarta cu trei feluri de ceapa

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 2013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 110 g unt
  • 1 ou batut
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura smantana
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 ceapa galbena
  • partea alba de la un praz tinerel
  • 250 g kaiser sau bacon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua batute
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf nucsoara
  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 100 g branza de capra – sau orice branza sarata
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu trei feluri de ceapa:

Pentru a face aluatul amestecam toate ingredientele, pana abtinem un aluat neted. Facem o bila, o invelim in folie alimentara si o punem in frigider pentru 30 minute. In acest timp pregatim umplutura: calim kaiserul tocat cubulete in ulei de masline, apoi il scoatem si il punem pe un servet de bucatarie care va absorbi surplusul de ulei. Intr-un vas amestecam branza cu oua si faina apoi condimentam cu sare, piper si nucsoara.


Intindem aluatul cu mana in forma de tarta, punem baconul calit, apoi amestecul de branza.


Vom face un topping din rondele de praz, solzisori de ceapa rosie si ceapa galbena – puteti face diverse aranjamente ca design pentru tarta. Cantitatea exacta de ceapa o veti alege in fuctie de gust.


Mie nu-mi ramane decat sa va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu trei feluri de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:54

Multumesc Susu!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:54

Multumesc Sylvia!

alinutzika 1

20.08.2011, 00:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu dovlecel si branza