Tarta cu zmeura

de Julie in Prajituri, 29 Iul 2011 | 2606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat: 
  • 125 g unt,
  • 2 galbenusuri,
  • 100 g zahar pudra,
  • 250 g faina,
  • 2 linguri lapte rece.
  • Crema:
  •  3 oua,
  • 3 linguri zahar,
  • esenta de vanilie,
  • 1 lingura amidon,
  • 150 g smantana, 
  • 2-3 linguri mascarpone (sau orice fel de crema de branza mai fina), 
  • 1 lingura pesmet,
  • 1kg zmeura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu zmeura:

Blat: Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana se obtine o crema omogena. Se adauga faina si la sfarsit laptele. Aluatul se strange usor cu mainile, se pune in folie alimentara si se lasa 30 minute la rece.

Crema: Se mixeaza ouale cu zaharul. Se adauga esenta de vanilie, smantana, amidonul si branza mascarpone, mixand in continuare, pana se obtine o compozitie cremoasa, uniforma.

Asamblarea: Se intinde aluatul in foaie subtire si se pune in tava de tarta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se inteapa cu o furculita din loc in loc. Se presara o lingura cu pesmet, apoi se adauga crema. Deasupra se aseaza zmeura. Se coace in cuptorul deja incins, timp de 25-30 minute. Tarta se serveste rece, ca atare sau cu inghetata.


Pofta mare sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lia maria 1

30.07.2011, 11:33

buna tare tare

aziz 1

30.07.2011, 15:48

mama cat de aromata poate fi!!!!!!!!!!!!!

adry88 1

05.08.2011, 12:03

arata superb si buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu smantana si fructe de padure