Tarta de branza (Tarta de queso)

de Gabriela T in Prajituri, 19 Mar 2013 | 4476 vizualizari

 

Buna tuturor!!!
Este prima reteta care o public si sper sa va placa.Recunosc ca imi place mai mult ciocolata insa uneori este nevoie de o schimbare.Vreau sa va spun ca este o tarta destul de consistenta si fetitelor mele le place foarte mult.
Este foarte simplu de preparat.
Imi pare rau ca nu am poze cu modul de preparare,insa am facut cu rezultatul tartei (o data cu ocazia implinirii celor 9 ani ai fetitei mele si alta data la o petrecere intre fete.
Am uitat sa va spun ca reteta esta spaniola.

 

INGREDIENTE

  • zahar 150 gr
  • 2 iaurturi naturale de 125 ml fiecare
  • 4 oua
  • crema de branza Philadelphia(sau alta marca,nu conteaza) de 250 gr
  • faina 75 gr
  • unt 75 gr
  • Biscuiti normali (20)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza (Tarta de queso):

In timp ce se incalzeste cuptorul (180ªC-foc de sus si de jos) preparam tarta. Aceasta tarta este de preferat sa o facem intr-o forma detasabila.


Eu cand o prepar dublez compozitia(deci 4 iaurturi,8 oua,2 cutii de branza,150 gr de unt,150 de faina si 300 gr de zahar).


Se amesteca separat iaurtul cu crema de branza cat sa nu aiba cocoloase de branza.


Intr-un alt castron se amesteca ouale,faina si zaharul.


Se macina biscuitii si se amesteca cu untul. Se formeaza un fel de crema pe care o puneti in forma de tort care a fost inainte unsa cu putin unt. O intindeti bine, sa para ca un fel de blat.


Amestecati cele 2 compozitii (1 + 2) si le turnati peste blatul de biscuiti si dati la cuptor cca 30 -35 min.Faceti proba scobitorii.


Cand s-a racit puneti dulceata de afine sau visine,cirese.Eu folosesc de cirese negre



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza (Tarta de queso)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

20.03.2013, 14:48

bun venit!

Gabriela T 1

20.03.2013, 14:50

Multumesc gaby_d

- TABITA - 1

25.03.2013, 12:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si afine