Tarta fina cu capsuni si bezea

de ela in Prajituri, 24 Mai 2010 | 5892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 100gr unt moale
  • 100gr zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1praf de sare
  • 2oua
  • 200gr faina
  • 1plic praf de copt
  • 1lingurita amidon alimentar
  • 3picaturi ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400gr capsuni
  • 3albusuri de ou
  • 150gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fina cu capsuni si bezea:

Incingeti cuptorul.


Amestecati cu ajutorul mixerului untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul.Adaugati apoi ouale,praful de copt,sarea.faina si uleiul si amestecati bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza bine aluatul.


Ungeti cu ulei o forma de tarta si asezati in ea aluatul moale,intindeti-l cu mainile date prin faina.Deasupra aluatului puneti capsunile taiate in doua si apasati-le usor in aluat.


Dati la cuptor 25minute.


Intre timp bateti albusurile de ou cu zaharul.Scoateti din cuptor si puneti deasupra tartei albusurile batute si mai dati la cuptor cateva minute pana ce bezeaua prinde o crusta aurie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fina cu capsuni si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (106)

ela 1

28.05.2010, 16:21

Adina carla,multumesc

Bunica 1

06.06.2010, 20:10

Wow, ce bine arata ! Am facut tarta cu tot felul de fructe , dar fara bezea. Buna idee ! Chiar daca sunteti la cura, o feliuta merge, dar nu una prea lata, asa de un deget pe latime, nu pe lungime

ela 1

06.06.2010, 20:46

multumim,bunica de incurajari in privinta curei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Floare de cais