Tarta Godina

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2016 | 796 vizualizari

 

No, nu puteam sta deoparte la această provocare ;) Cum știți, eu sunt mai mult prietenă cu sărăturile ;) Așa că am conceput ad-hoc o tartă tare faină ;) Sper să-i fie pe plac domnului Godină ;) Un pic de creier, un pic de carne tocată și verdețuri de sezon ;) O bunăciune ptr pachețelul de mic dejun, savurat la volan în timpul serviciului ;) 

 

INGREDIENTE

  • Ouă 3 bucăți
  • Lapte 100 ml,
  • Făină albă de grâu 3 linguri,
  • Carne tocată 300 g,
  • Creier de porc 200 g,
  • brânză de burduf cca. 100 g,
  • Sare iodată 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Ceapă verde 3 fire,
  • Usturoi verde 3 fire,
  • Ardei kapia roșu 1 bucată.
  • Pentru decor:
  • Roșii cherry 1 ciorchine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Godina:

Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper.


În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate mărunt, apoi creierul de porc,carnea tocată, brânza de burduf mărunțită, amestecându-se ușor până se înglobează toate ingredientele.


Amestecul obținut se toarnă într-o tavă termorezistentă și se introduce la copt îm cuptorul preîncălzit cca. 25 de minute la 200 grade. Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Godina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

noiinbucatarie 1

07.03.2016, 11:33

pare foarte gustoasa!

Rocsi 1

07.03.2016, 18:52

elucubratiiculinare 1

09.03.2016, 08:20

waw.... fara cuvinte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina