Tarte aperitiv lacto-vegetariene

de Valclaudia in Pizza, 10 Iul 2016 | 274 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri seminte de in
  • 1/2 lingurita sare de Himalaya
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de trufe
  • 150gr. fulgi de ovaz
  • 250 gr. faina semi

Topping:

  • masline Kalamata
  • ardei rosu
  • pasta de tomate
  • oregano uscat
  • cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv lacto-vegetariene:

Cuptorul se preincalzeste pentru inceput la 50 grade.


Intr-un castron punem o parte din ingredientele uscate:drojdia,fulgii de ovaz, semintele de in sarea si zaharul brun, adaugam apa calduta, omogenizam.


Adaugam faina si picuram din cand in cand ulei de masline pana cand se dezlipeste aluatul de maini.


Acoperin vasul, oprim cuptorul, dam vasul in cuptor pentru 10-15 minute.


Scoatem aluatul dospit din cuptor,apoi repornim cuptorul la 170 grade si il lasam la incins.


Aluatul il impartim in 6 parti egale, apoi formam in 6 forme de silicon baza tartelor din aluatul dospit.


Ungem apoi fiecare tarta cu pasta de tomate, presaram oregano uscat, asezam din loc in loc masline Kalamata si bucatele de ardei rosu.


Presaram din belsug cascaval ras, apoi dam tartele la cuptor pentru 20 minute.Folosim functia de coacere cu ventilatie.


Scoatem tartele rumene din cuptor, le lasam la racorit si apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv lacto-vegetariene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:12

bune

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:11

tare bune trebuie sa fie!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Minipizza