Tarte aperitiv lacto-vegetariene

de Valclaudia in Pizza, 10 Iul 2016 | 176 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri seminte de in
  • 1/2 lingurita sare de Himalaya
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de trufe
  • 150gr. fulgi de ovaz
  • 250 gr. faina semi

Topping:

  • masline Kalamata
  • ardei rosu
  • pasta de tomate
  • oregano uscat
  • cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv lacto-vegetariene:

Cuptorul se preincalzeste pentru inceput la 50 grade.

Intr-un castron punem o parte din ingredientele uscate:drojdia,fulgii de ovaz, semintele de in sarea si zaharul brun, adaugam apa calduta, omogenizam.

Adaugam faina si picuram din cand in cand ulei de masline pana cand se dezlipeste aluatul de maini.

Acoperin vasul, oprim cuptorul, dam vasul in cuptor pentru 10-15 minute.

Scoatem aluatul dospit din cuptor,apoi repornim cuptorul la 170 grade si il lasam la incins.

Aluatul il impartim in 6 parti egale, apoi formam in 6 forme de silicon baza tartelor din aluatul dospit.

Ungem apoi fiecare tarta cu pasta de tomate, presaram oregano uscat, asezam din loc in loc masline Kalamata si bucatele de ardei rosu.

Presaram din belsug cascaval ras, apoi dam tartele la cuptor pentru 20 minute.Folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem tartele rumene din cuptor, le lasam la racorit si apoi servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv lacto-vegetariene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:12

bune

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:11

tare bune trebuie sa fie!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L