Tarte aperitiv lacto-vegetariene

de Valclaudia in Pizza, 10 Iul 2016 | 2304 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 plic drojdie uscata
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri seminte de in
  • 1/2 lingurita sare de Himalaya
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline cu aroma de trufe
  • 150gr. fulgi de ovaz
  • 250 gr. faina semi

Topping:

  • masline Kalamata
  • ardei rosu
  • pasta de tomate
  • oregano uscat
  • cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv lacto-vegetariene:

Cuptorul se preincalzeste pentru inceput la 50 grade.

Intr-un castron punem o parte din ingredientele uscate:drojdia,fulgii de ovaz, semintele de in sarea si zaharul brun, adaugam apa calduta, omogenizam.

Adaugam faina si picuram din cand in cand ulei de masline pana cand se dezlipeste aluatul de maini.

Acoperin vasul, oprim cuptorul, dam vasul in cuptor pentru 10-15 minute.

Scoatem aluatul dospit din cuptor,apoi repornim cuptorul la 170 grade si il lasam la incins.

Aluatul il impartim in 6 parti egale, apoi formam in 6 forme de silicon baza tartelor din aluatul dospit.

Ungem apoi fiecare tarta cu pasta de tomate, presaram oregano uscat, asezam din loc in loc masline Kalamata si bucatele de ardei rosu.

Presaram din belsug cascaval ras, apoi dam tartele la cuptor pentru 20 minute.Folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem tartele rumene din cuptor, le lasam la racorit si apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv lacto-vegetariene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:12

bune

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:11

tare bune trebuie sa fie!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu tofu