Tiramisu cu biscuti cu miere si fructe de padure

de nadea68 in Prajituri, 25 Dec 2013 | 1676 vizualizari

 

Am facut acest Tiramisu in care am inlocuit piscoturile cu biscuiti cu lapte si miere,si a avut mult succes...adaugand fructe de padure merge foarte bine pentru sarbatori :)

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g frisca
  • 5 linguri zahar
  • 250 g mascarpone
  • 4 cesti cafea tare(200ml)
  • 350 g biscuiti
  • cacao amar
  • fructe de padure congelate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu biscuti cu miere si fructe de padure:

Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma.


Batem bine si frisca.Punem la frigider pentru 10 minute frisca si albusurile.


Galbenusurile le frecam cu zaharul.adaugam mascarpone.Amestecam bine dupa care adaugam frisca si la urma albusurile spuma.Amestecam de jos in sus incet pana devine o crema spumoasa.


Facem cafeaua.


Scoatem fructele de padure din congelator ,le trecem repede sub un jet de apa rece.Le scurgem(sucul l-am baut cu zahar,ff bun).


Cafeaua punem intr-un bol si incepem sa inmuiem foarte rapid biscuiti.


Asezam intr-o tava, eu am folosit de sticla ,un rand de biscuiti,deasupra punem crema, cacaua cernuta si fructele de padure.Repetam operatia pana terminam biscuiti(trei randuri).Tava a avut dimensiuni 20cmx30cm


Ultimul rand punem crema si cacaua.Ornam cu fructe de padure.


Mie mi-a ramas crema si am facut si doua cupe de tirami su(se pun pe fund biscuti bucatele,crema,fructe de padure iar biscuti,crema,cacao)


Pofta buna si Sarbatori fericite!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu biscuti cu miere si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (22)

nadea68 1

26.12.2013, 17:02

diaconta 1

26.12.2013, 22:51

Super

nadea68 1

27.12.2013, 11:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu mascarpone si capsuni