Tiramisu reţeta cu frisca

de laylalala in Prajituri, 22 Apr 2010 | 3770 vizualizari

 

Desi nu este Tiramisu reţeta originală, aceasta varianta oricum a iesit delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 250 gr mascarpone
  • 75 ml lichior de migdale
  • 5 linguri zahar
  • 300 ml cafea tare prepararta cu 300 ml apa fierbinte (sau lapte)
  • 175 gr piscoturi
  • 40 gr ciocolata amaruie, rasa
  • cacao, pentru pudrare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţeta cu frisca:

Tiramisu reţeta cu frisca


Intr-un bol, bate frisca, mascarpone, lichiorul si zaharul pana ce vei obine o crema mai tare.

Pregateste un vas de servire.Cufunda piscoturile, in cafea, tinandu-le cateva secunde pana ce se inmoaie usor.Aseaza-le intr-un strat in vasul de servire, apoi intinde ½ din crema si presara ½ ciocolata.Repeteta procedura inca o data.

Cand este gata, pune tiramisu la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.Inainte de a-l servi pudreaza-l cu cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţeta cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 16:12

Rocsi 1

22.04.2010, 17:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gofre cu mascarpone de cacao