Tiramisu reţetă cu fructe

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 31 Dec 2011 | 5568 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu fructe
E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

 

INGREDIENTE

  •         1 pachet mare piscoturi
  •         250 g marscapone
  •         500 ml frisca
  •         5 galbenusuri
  •         1 pahar de zahar
  •         3 pliculete zahar vanilat
  •         1 borcan piersici in compot

    pentru grilaje:

  •         ciocolata amaruie

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu fructe:

 
Tiramisu reţetă cu fructe

Pregatim crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la baine - marine pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam marscapone, dupa care punem crema de galbenusuri peste. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile cubulete mici si lepunem la scurs intr-o strecuratoare. Imbracam o tava cu peretii detasabili cu folie alimentara, punem un strat de crema, dupa care vom pune pe marginea tavii piscoturi, peste crema punem piersicile taiate cubulete, apoi un strat de piscoturi date prin zeama de la compot, inca un strat de crema si piersici, si un ultim strat de piscoturi, care va veni acoperit cu inca un strat de crema si piersici.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat