Tiramisu reţetă originală, cu visine la pahar

de Rocsi in Dulciuri, 20 Iul 2014 | 12710 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Un desert grozav pentru acest sezon calduros. Pe langa faptul ca nu te coci langa aragaz, se face repede si daca mai adaugi si niste fructe, te lingi pe degete nu alta :X

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 1 pachet mic de piscoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 3 galbenusuri mari
  • 150 gr zahar + 1 lingura
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de la jumatate de lamaie
  • 1 bol cu cafea preparata
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 200 gr visine
  • cacao
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală, cu visine la pahar:

Tiramisu reţetă originală

Spalam visinele, le scoatem samburii, punem o lingura de zahar, le amestecam si le dam la frigider.

Cafeaua preparata o lasam sa se raceasca.

Galbenusurile le punem intr-un bol de inox impreuna cu zaharul.

Le asezam pe baie de aburi si le amestecam cu telul pana ce zaharul se topeste.

Cand este gata luam bolul de pe baie de aburi si lasam sa se raceasca.

Mixam branza mascarpone cu extractul de vanilie si zeama de lamaie.

Incorporam galbenusurile treptat, iar la final coaja rasa de lamaie.

Rupem piscoturile pe jumatate. Siropul ce il lasa visinele il amestecam cu cafeaua.

In cupe de sticla punem cate 3 jumatati de piscot trecute prin cafea, un strat de crema, visine, iar piscoturi, crema si visine. Procedam asa pana terminam toata crema.

Le pudram cu cacao si le dam la rece.

Sa aveti pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală, cu visine la pahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
TiramisuTiramisu reţetă originală