Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Porc, 1 Iun 2015 | 4435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 200 ml supa de legume
  • 2 linguri cu bulion/sos de rosii
  • 2 frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pulpa de porc si ciuperci:

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.


Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.


Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.


Potrivim de gust cu sare.


Adaugam supa de legume.


Fierbem totul la foc potrivit pana ce da in clocot.


Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.


Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2015, 04:20

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:25

Arata tare bine!

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2015, 16:01

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati