Tocana de peste cu dovlecel

de Ksenya in Peste, 13 Dec 2014 | 4698 vizualizari

 

O reteta foarte buna pentru post , diete....etc.

 

INGREDIENTE

  • o radacina patrunjel
  • o radacina morcov
  • o jumatate de ardei gras rosu,sau o lingura pasta de ardei gras
  • o jumatate de telina potrivita
  • o radacina pastarnac
  • 1 kg-1,5 kg jumatate peste (Merlucius am avut eu)
  • 2 rosii
  • 1 dovlecel
  • o ceapa
  • 2 l supa legume sau apa
  • jumatate lingurita chimen macinat
  • jumatate lingurita turmenic
  • jumatate lingurita boia ardei
  • sare,piper
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de peste cu dovlecel:

Pestele il decongelam il portionam si saram, piperam, lasam deoparte.

Intr-o oala punem la inabusit in ulei si o cescuta de apa, legumele taiate bucati (fara dovlecel), adaugam sare si inabusim 10 minute la foc mic, apoi mai adaugam supa de legume atat cat sa fie de un deget deasupra legumelor, lasam la fiert  25 minute. Luam de pe foc si dam la racorit. Dupa ce s-a racorit putin dam legumele prin blender, mai adaugam din supa dupa preferinta, punem din nou la foc, adaugam contimentele, pestele si dovlecelul taiat bucatele. Lasam pe foc 10 minute la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de peste cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

Ina 1

17.12.2014, 22:21

O idee buna! N-am folosit niciodata pestele in tocana

Bya Ralu 1

22.06.2015, 11:07

ce super arata

-Licurici- 1

22.06.2015, 16:47

Interesant! Arata si foarte bine!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu prune
  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brodet od riba(Tocana de peste)