Tocana de porc

de Constelatialeu in Porc, 2 Oct 2014 | 5890 vizualizari

 

S-a tot plimbat tocana asta pe la ochii mei,ba Timea,ba Gaby si uite asa a ajuns si la mine-n bucatarie.....singura diferenta este ca eu n-am avut vitel,eu doar porc,cu ala am vorbe eu.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g ceafa porc
  • 2 cepe mari galbene
  • 1 ceapa rosie de apa
  • 2 gogosari mari
  • 1 ardei capia mare
  • 1 rosie mare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 pahare apa
  • sare
  • piper
  • Garnitura
  • piure de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de porc:

Curatam ceapa, o taiem marunt. Gogosarul si ardeiul capia il taiem cubulete mici. Rosia o decojim si o taiem cubulete. Punem cratita pe foc sa se incinga, adaugam uleiul si punem ceapa, gogosarul si ardeiul capia, presaram putina sare si lasam sa se caleasca pana se inmoaie ardeiul capia si gogosarul. Apoi punem rosia taiata cubulete si pasta de tomate, amestecam bine, potrivim de sare si piper si punem si ceafa de porc taiata cubulete. Turnam 2 pahare cu apa, punem capacul si lasam sa fiarba bine, pana e patrunsa carnea si a scazut sosul.

Servim cu piure de cartofi. Se poate presara patrunjel verde, eu n-am avut la ora asta si nici nu se omoara ai mei cu asa ceva....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de porc cu legume si piure de cartofi