Tocanita de cartofi

de T I M E A in Mancaruri de post, 6 Iun 2012 | 3844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 12 cartofi potriviti
  • - 3-4 cepe potrivite
  • - 1 ardei, preferabil rosu (eu au pus jumatate verde, jumatate rosu)
  • - 1 rosie mare
  • - 2-3 linguri ulei
  • - sare, piper
  • - patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, rosia si cartofii.

Tocam ceapa, ardeiul si rosia decojita (pentru a decoji mai usor punem in apa fierbinte cateva minute) si le punem la calit in ulei pt 3-4 min.

Adaugam cartofii taiati cubulete, acoperim cu apa fierbinte si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand cartofii sunt fierti adaugam si patrunjelul verde tocat si luam de pe foc.

E minunata servita cu gogosari si castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

T I M E A 1

07.06.2012, 21:01

asa e gurita

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:00

m-am emotionat...bunica mea imi facea tocanita asta, era asa de buna...mi-am amintit de ea
ms frumos

T I M E A 1

12.06.2012, 12:00

roxana ma bucur ca ti-am trezit amintiri placute

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu ciuperci