Tocanita de cartofi cu cabanos

de ela in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2010 | 6657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 3cabanosi,
  • 2cepe,
  • 1rosie,
  • 1ardei gras mic,
  • sare,
  • foi de dafin,
  • tarhon,
  • patrunjel,
  • bulion,
  • 2morcovi mici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu cabanos:

Se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul si rosia se maruntesc si ele,cabanosul se taie cubulete,morcovii la fel.


Se pun toate la distuit cu putin ulei si apa,sare,piper,15min.


Intre timp se curata cartofii si se taie cubulete,se rastoarna peste compozitia de pe foc si se fierbe mai vreo 25min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust cu tarhon,patrunjel,sare si se adauga bulionul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ela 1

16.02.2010, 12:18

e buna si pentru oamenii mari...

dicarmencitta1957 1

16.02.2010, 16:41

O mancarica tare buna si merge cu muraturi.Frumos prezentata.

nadina73 1

27.04.2010, 00:36

ela sti ce mult imi place e grozva si cu muratura e 5 furuc de la mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu chiftelute in sos de zacusca