Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 7964 vizualizari

 

O mancare rapida si buna de post. Pana sa vin in Spania nu am mancat garbanzos(naut)dar abia aici l-am descoperit ca e foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 borcan de garbanzos
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei rosu gras
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita boia de ardei dulce(sau pasta de tomate 2 linguri)
  • sare,delikat(optional)
  • piper macinat
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post:

Se caleste ceapa tocata in ulei, apoi se pune ardeiul taiat cubulete si se caleste si el iar apoi cartofi curatati taiati in cubulete,se lasa sa se caleasca putin se pune sare,piper,delikat si boia (pasta de tomate)se mai lasa 2-3 minute apoi se pune 1 cana mare cu apa si se lasa sa fiarba bine 15-minute apoi se pune garbanzosu(nuatul)se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute impreuna


Cand sau fiert se pune patrunjel verde tocat si se stinge focu


Se serveste cu muraturi,mamaliguta sau cu ce va place

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu garbanzos(naut)-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

mariac 1

28.03.2010, 20:40

nu am facut dar cred ca e buna,bravo

bita 1

15.04.2010, 00:54

imi place

adry88 1

19.05.2011, 15:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu gogonele murate