Tocanita de cartofi cu pipote si inimi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2009 | 27371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gogosari mari sau ardei kapia
  • o capatana usturoi
  • rosii proaspete sau rosii in bulion
  • sare,piper
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pipote si inimi:

Se pun la fiert pipotele si inimile in apa cu putin ulei pana ajung sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.Se caleste ceapa cu gogosarul,se adauga cartoful taiat cubulete si se mai invarte in cratita un pic sa se inmoaie .Se combina toate,se adauga rosiile,condimentele,apa,se fierb pana se inmoaie cartoful apoi se pun intr-o tava de yena la cuptor cu usturoiul tocat marunt sa se lege sosul.Se presara patrunjel.

 

TIPS-URI

1

cand am ciuperci proaspete sau congelate neaparat le folosesc la tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

fluturas 1

03.11.2009, 13:23

te astept cu mare placere,iti multumesc!

rivka 1

03.11.2009, 18:07

arata bine!
imi place cum gatesti, la tine as manca cu placere si pofta

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:02

super arata.5f si poate imi dai si mie o portie cand mai faci.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu legume si carne de porc