Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 10 Mar 2011 | 16425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 2 ardei grasi,
  • 3 cepe,
  • 1 cutie cu rosii decojite,
  • cimbru,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri vin alb ,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mamaliguta:

Spalam ciupercile, le curatam, apoi le taiem felii subtiri. Ardeii si ceapa le tocam cat mai marunt. Calim ceapa in ulei pana incepe sa luceasca, moment in care adaugam ciupercile si ardeii.Asezonam cu sare, piper, cimbru si adaugam rosiile decojite si taiate cubulete. Punem 2 linguri de vin alb si apa cat este nevoie sa acoperim ciupercile. Lasam sa fiarba la foc moderat, punem o lingurita de faina in ploaie, sa nu faca cocoloase si lasam sa scada lichidul cat mai mult. La final, presaram verdeata tocata foarte fin si servim cu mamaliga calda sau orez fiert.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

elena1988 1

11.03.2011, 18:09

Dya Daniela Andrei 1

11.03.2011, 19:05

Ce gustoasa este! Imi plac ciupercile enorm de mult!

deliciousflavours 1

27.09.2011, 15:49

Am incercat si eu aceasta reteta, este foarte buna!!!
Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi cu ciuperci de post