Tocanita de ficatei cu ceapa

de Rocsi in Ficat, 9 Mai 2011 | 20604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • 3 cepe
  • 1 lingura unt
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • supa de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei cu ceapa:

Ficateii de pui ii spalam bine si ii curatam de acea pielita.


ii lasam intr-un vas cu apa rece cam 30 minute ,pentru a iesi sangele din ei.


ceapa o curatam si o tocam fie pestisor,fie mai marunta,dupa dorinta.


Intr-o tigaie punem untul la topit.


cand s-a topit adaugam ceapa si o lasam 1-2 minute in acel unt.


apoi adaugam 1 cana supa de legume calda.


acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 10 minute ceapa.


adaugam si ficateii si ii lasam inca 10 minute.


apoi condimentam cu sare si piper,si turnam si sucul de rosii.(daca mai trebuie putina supa mai aduagati.Daca nu maia veti puneti putina apa calda).


curatam usturoiul si il pisam,apoi il punem peste ficatei.


mai dam cateva clocote,apoi inchidem aragazul .


deasupra presaram patrunjel verde si acoperim cu un capac tigaia,pentru a-si lua din aroma verdetei.


Serviti cu mamaliguta calda,asta daca va place!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mamaieelena 1

10.05.2011, 14:22

ce gustosi sunt

Rocsi 1

10.05.2011, 19:48

mamaieelena

1976 1

14.07.2011, 17:41

super bun,mi-e pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu pipote si cartofi