Tocanita de ficatei de pui cu costita

de MotanLaOale in Ficat, 31 Oct 2013 | 5072 vizualizari

 

Am salivat la cea facuta de Rocsi si a trebuit sa o execut si eu. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 200g costita afumata
  • 4 cepe
  • 300g rosii taiate
  • 50ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura de marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu costita:

Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Costita se taie fasiute.


Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei si se rumeneste costita catava minute.


Se pune si ceapa peste costita si se caleste 2-3 minute.


Se pune apa, se pune vegeta si piper si se lasa la fiert 10-15 minute.


Ficateii se prajesc intr-o tigaie cu restul de ulei pe toate partile.Se pun ficateii prajiti, cu ulei cu tot, peste costita si ceapa, se pune busuiocul si se lasa la fiert 10 minute.


Se pun rosiile taiate, se amesteca si se potriveste de sare si piper.


Se lasa sa scada la foc potrivit sau se baga in cuptor cum am facut eu.


Spre final se pune usturoiul taiat feliute si mararul tocat.


Cand a scazut si uleiul a iesit la suprafata, este gata.


Se serveste calda cu salata sau muraturi.


Merge si cu mamaliguta!


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Facuta la cuptor este mai buna si are o culuare mai frumoasa.

2

Costita afumata ii da un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu costita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

MotanLaOale 1

06.11.2013, 23:34

Lia_ 1

02.03.2014, 18:00

MotanLaOale 1

02.03.2014, 18:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui