Tocanita de porc cu praz si masline

de Gicuta69 in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2016 | 869 vizualizari

 

O tocanita delicioasa de iarna.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 150 g masline
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu praz si masline:

Infierbantam uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete.


Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt.


O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul taiat bucati mari (folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute .


Adaugam carnea prajita, maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare, piper si boia.


Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul, mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

16.01.2016, 02:24

Placee !!!

Andra_Constantinescu 1

16.01.2016, 10:12

Tare buna!

Catalina L 1

17.01.2016, 18:25

excelenta,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar si salata de conopida si brocoli