Tocanita de pui cu cartofi

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 4 Aug 2010 | 5319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 cepe
  • 2-3 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu cartofi:

Ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete se calesc in ulei.Se adauga pulpele pe care le-am taiat in doua, se sareaza ,se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit.Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati in sferturi,2-3 foi de dafin, cateva boabe de piper si marar uscat.Se lasa pana cand totul este fiert(daca mai este nevoie se mai adauga din cand in cand putina apa) si apoi se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si se potriveste de sare dupa gust.Se mai lasa pe foc 8-10 min dupa care se poate servi .


Cu muraturi este grozav de buna.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sylvia 1

08.08.2010, 18:17

Si din asta vreau m-a apucat foamea vazand ce bunatati ai facut. Nu am pus niciodata cartofi la tocanita de pui trebuie sa testez ca tare bine arata

Bucataras Medi 1

11.08.2010, 09:06

Multumesc,Sylvia.........nu te invit la masa ca nu mai este demult.............

elena1988 1

22.03.2011, 18:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor-reteta araba