Tocanita de soia cu cus-cus

de Corinuta in Mancaruri de post, 2 Oct 2010 | 10618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de soia cuburi
  • 1-2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 6 linguri ulei
  • 200 ml sos de rosii
  • 400 g cus-cus
  • sare, piper macinat
  • verdeata tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de soia cu cus-cus:

Se pun cuburile de soia la inmuiat in apa calduta. Ceapa si usturoiul se toaca, apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei pana se inmoaie. Se adauga soia scursa de apa, pasta de ardei si o cana cu apa calda si se lasa sa fiarba cca. 20 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-8 minute pana se ingroase sosul.

Intr-o craticioara se pune restul de ulei impreuna cu cus-cusul, se prajeste cateva minute la foc potrivit, pana isi schimba culoarea, invartind mereu. Se adauga apa calda sau supa (cam 600 ml) si se lasa sa fiarba pana absoarbe tot lichidul. Se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de soia cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Corinuta 1

06.10.2010, 10:39

Mersi Medi

USA 1

25.03.2011, 16:27

Superba ideea.....sar-na, am sa incerc si eu!

Corinuta 1

25.03.2011, 20:50

Cu placere! sper sa-ti placa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu rosii